Port-Said Neonatology Group
Let's Work Together For Egyptian Children

Moderator Control Panel ]

ele look van de klassieke ontwe

Publishing new papers related to neonatal work

ele look van de klassieke ontwe

Postby Lanting20177 » Wed Nov 15, 2017 5:05 am

De schoen is versierd met unieke materialen, zoals visschubben, om de affiniteit van de rapper voor Tilapia en ponyhaar te representeren die vergelijkbaar is met zijn kenmerkende pelsjas. Het ontwerp Nike Air Presto Dames is afgewerkt met een paar persoonlijke details, zoals een metalen tongbadge met Cam'Ron's bijnaam "Killa" en Nike Air Presto Dámské elementen van enkele van zijn meest populaire teksten op de inlegzool en verpakking. Cam'Ron's Reebok DMX Run 10 is Nike Air Max Command Dames verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en Reebok.com op 27 november voor $ 200.

Toen André 3000 in Atlanta opgroeide, zat hij Nike Air Max 90 Dames Zwart verveeld in zijn klas en doodle eclectische versies van het silhouet van Tretorn Nylites dat hij en zijn vrienden vaak zouden dragen. Hij droomde over versies met stoere strepen in rugbystijl en gekke kleuren die de stijlvolle witte canvassneaker transformeerden in stijlen die beter bij zijn persoonlijkheid pasten. Nu is die droom werkelijkheid geworden nu hij samenwerkt met Tretorn en Jeff Staple om een ??volledige collectie te maken die de klassieke Nylites remixeert en enkele Nike Air Max 90 Heren silhouetten met nieuwe looks introduceert.

De Outkast rapper's collectie bevat een aantal bijgewerkte Nylites-modellen, Nike Air Vapormax Dámské een nieuw gemaakte basketbalschoen en een assortiment van modieuze slides voor mannen en vrouwen. Staple heeft ervaring Nike Air Pegasus 89 Dames met zowel het merk Tretorn als met het cre?ren van zijn eigen schoen, dus hij was de perfecte kandidaat om de 15 schetsboeken die André in werkbare ontwerpen bracht, om te zetten. De ontwerper van de zeer gelauwerde Nike SB Dunk "Pigeon" zegt dat de rapper zo hands-on was met het project mogelijk te maken. "Een van de dingen die André echt wilde doen, was het van de grond af reconstrueren," zei Staple.

?"Dus een nieuwe buitenzool, nieuwe tussenzool, nieuwe leest, nieuwe verstevigingspunten. Nike Air Odyssey Dámské Dat was helemaal zijn roeping. "Deze collectie komt op het 50-jarig jubileum van Nylite, maar dat betekent Nike Air Max TN Dames niet dat Three Stacks and Staple bij de originele look van de klassieke ontwerpen bleef. De collectie resulteerde in Nike Air Max 2015 Dames sneakers die preppy zijn, street-wear geori?nteerd, en in sommige gevallen helemaal wild, wat leidde tot een silhouet dat Nike Air Max 2016 Dames klaarstond voor iedereen uit alle lagen van de bevolking. Deze gloednieuwe capsule is momenteel beschikbaar op de website van Tretorn met maten en stijlen die van de planken vliegen. Als je deze eerste druppel mist, zal de collectie volgende maand vaker worden uitgebracht bij winkels als KITH.
Lanting20177
 
Posts: 296
Joined: Wed Aug 02, 2017 9:02 am

Return to Neo Digest

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests